1 éves a Zöld Sarok!

nyomtatható verzió
2011. április 4., hétfő, 15:10
Születésnapjukat egy ÖKO-Pixel kiállítással ünnepelték meg a Nedü kávézóban.

 Március 31-én a Nagymező utcai Nedű Kávézó adott helyett a Zöld Sarok internetes portál 1 éves születésnapi rendezvényének.

Keretprogramként az Öko-Pack Nonprofit Kft. és a Greenfo.hu által megrendezett ÖKO-Pixel fotópályázat nyertes képeiből nyílt kiállítás a kávézóban. A képek 2 hétig lesznek láthatóak.

A kiállítást Doró Viktória nyitotta meg a Ma és Holnap a fenntartható fejlődés lapja képviseletében, majd Hankó Gergely (Öko-Pack) beszélt a fotópályázatról és a képekről.

Majd a zöldsarkos Molnár Bálint beszélt az elmúlt 1 évről és magáról a Zöld Sarokról, ami egy zöld rendezvényeket összegyűjtő és rendszerező weboldal, ahol mindenki megtalálhatja a kedvére való programokat.

Születésnapjuk alkalmából díjazták a civil szervezeteket:

A Legjobb Zöld Rendezvények Szervezője díjat az Ökoszolgálat kapta olvasói szavazatok alapján, míg a Legaktívabb Zöld Szervezet a Humusz lett.

zöld sarok, öko-pixel kiállítás, nedü kávézó, fairtrade

 Szabó Gyula (Ökoszolgálat), Doró Viktória, Molnár Bálint, Szűcs Róbert

Majd kerekasztal beszélgetés kezdődött többféle témában. Mialatt a rendezvény zajlott, kiélvezte mindenki a Nedű Kávézó nagyszerű nyers zöldségleveit, fairtrade-es kávéját, és ízletes teáit. Végül a Tolga Safer zenekar csapott a húrok közé megkoronázva ezzel az estét.

zöld sarok, öko-pixel kiállítás, nedü kávézó, fairtrade

Megéri benézni hozzájuk, mert miközben nádcukorral édesített fairtrade-es kávéját szürcsölgeti az ember, gyönyörködhet a szebbnél szebb ÖKO-Pixel fotópályázat nyertes képeiben!Bookmark and Share
ob_get_clean(), 'title' => '1 éves a Zöld Sarok!' ); $tv['parentframeRT'] = strtr( $GLOBALS['ASM']->getDomainProperty( 'item_article.parentFrameID', $_SERVER['HTTP_HOST'] ), ':', '/' ).'/frame.php'; $GLOBALS['asmframe']['keywords'][] = '1_eves_a_zold_sarok'; $GLOBALS['asmframe']['description'][] = 'Születésnapjukat egy ÖKO-Pixel kiállítással ünnepelték meg a Nedü kávézóban.'; $GLOBALS['asmframe']['category'] = 'hulladekboltermek/hirek/erdekessegek'; function encapsulate_item_article_1114_514468( $tv ) { require( ASM_GEN_FSROOT.$tv['parentframeRT'] ); } encapsulate_item_article_1114_514468( $tv ); ?>